Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli muuttaa uuteen osoitteeseen. Suurin osa hevosista on myynnissä, joten rohkeasti kyselemään viekussa :) (Kaikista en kuitenkaan luovu) Lisää hevosia myyntiin 25.12.2013 hae äkkiä omasi!

Henkilökunta:

Rose-tallin omistaja

  

Rose on 28-vuotias kahden lapsen äiti. Hän on ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikänsä ja tietää niistä "sitä sun tätä". Rose toimii ratsastuksenopettajana, valmentajana ja hevosten kouluttajana sekä tietenkin siinä samalla talliyrittäjänä. Rose on rauhallinen, reipas, mukava ja pirteä henkilö. Hän ei ota mitään liian vakavasti ja sen takia häntä on helppo lähestyä. Rosella itsellä on muutama oma hevonen ja tietenkin omistaa myös kaikki ratsastuskeskuksen hevoset yhdessä miehensä kanssa. 

 

Michael- Rosen mies

Michael (29v.) eli lyhyemmin Mika on Rosen mies ja itse on ratsastanut vain pari vuotta. Mika hoitaa tallilla kaikki raskaat työt kun muut huolehtivat eläimistä ja paperitöistä. Mika on myös kouluttautunut kengittäjäksi ja täten kengittää irtokengät takaisin ja käy itse muilla talleilla kengittämässä hevosia. Tämän ratsastuskeskuksen hevosia Mika ei kuitenkaan itse kengitä.

 

Jenny-Rosen lapsi

 

Jenny on Rosen lapsista nuorempi (3v). Hän on reipas ja utelias nuori neiti, joka haluaa tehdä kaikki aina ilman apua. Jenny on usein tallilla hoitamassa hevosia äitinsä kanssa ja erityisesti shettisten kanssa Jenny viettää aikaansa.

 

Jenna- Rosen lapsi

 

Jenna on 4-vuotias ja hoitaa jo isompiakin hevosia tietenkin aikusten avulla. Jennalla on oma pikku poni, jota kuljettelee usein ympäri tallia. Jenna on hyvin avulias ja kohtelias, mutta välillä toki keksii pieniä jekkuja kaikkien mielen virkistämiseksi.

 

Cathy-ratsastuksenopettaja

Cathy on Rosen paraskaveri, joka toimii tällä hetkellä tallilla ratsastuksenopettajana ja auttaa Rosea kaiken laisissa tallitöissä. Cathy on 31-vuotias ja hänellä on kaksi 5-vuotiasta poikaa.

 

Caroline-Rosen sisko-tallin toinen omistaja

Caroline on Rosen 16-vuotias sisko, jolle hevoset ovat kuin koko elämä. Caroline on ollut hevosten kanssa koko ikänsä, mutta säännöllisesti hän on ratsastanut noin 10 vuotta. Caroline taitaa sekä koulu- että este puolen (Ohjas-ajokin onnistuu jotenkuten), mutta erityisesti tykkää itse maastoilla. Caroline on huumorintajuinen, rento, reipas ja välillä hieman kömpelökin tyttö, joka ei jätä kaveriaan koskaan pulaan.

 

Vili ja Valtteri- Cathyn lapset

 
    Vili  (5 v.)       Valtteri  (5 v.)                                                         Vili                                                                     Valtteri

Vili on rauhallinen ja huolehtivainen nuori poika kun taas Valtteri on villi ja muita välillä ärsyttävä. Valtteri ei välillä tottele mitä sanotaan ja saattaa mennä piiloon kun jonnekin olisi kiire. Vili taas autaa muita mielellään ja hoitaa hevosiakin hyvin ja hartaasti. Vili ja Valtteri ovat usein Cathyn mukana tallilla koska Cathy on yksin huoltaja. 

 

Ulkan Copyt: deadmarshes
©2019 Virtuaalitalli - suntuubi.com