Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli muuttaa uuteen osoitteeseen. Suurin osa hevosista on myynnissä, joten rohkeasti kyselemään viekussa :) (Kaikista en kuitenkaan luovu) Lisää hevosia myyntiin 25.12.2013 hae äkkiä omasi!

Veera

Veera on 14 vuotias nuori tyttö, joka on ratsastanut noin 6 vuotta, mutta ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikänsä. Hän rakastaa villejä oreja ja sitä myöten ihastui Wokkiin ja Neviin. Veera on aika reipas ja rohkea eli ujous ei ole hänelle tuttua. Veera kertoo mielipiteensä kaikesta ja rakastaa haasteita sekä pärjää mainiosti hankalienkin hevosten kanssa. Veera pysyy hevosten selässä jos jonkinlaisissa pompuissa ja "pukkikoneetkin" ovat hänelle hyvin tuttuja. Veera on yleensä hyväntuulinen ja iloinen. Hän osaa ajatella kaiken positiivisesti, joten hän ei suutu melkein koskaan. Veera omaa myös hyvän kärsivällisyyden hevosten kanssa ja on niille kiltti ja ihana, mutta myös tiukka ja näyttää heti kuka määrää. Veera omistaa itse myös villin arabiorin, jota hän on itse koulutellut. Veera on myös hyppinyt esteitä 150cm asti ja kouluratsastuksessa hän on tasolla VaC.

 

Hoitohevoset: Wonder Stuff "Wokki"      Nevada Sky "Nevi"
Tili: 60v€
Aloittanut hoitamisen: 24.8.2013
Hoitanut viimeksi: 31.8.2013
Hoidettava viimeistään: 1.10. menessä


Tuntisuorituksia: 0
Hoitotarinoita: 1 1/2
Tapahtumia: 0
Piirroksia/Kuvia: 0
Pisteitä: 2 pistettä

Mielipide: Lomalla 10.10. saakka!

Ekstratehtävä: Juoksuta Neviä ja osta jotakin Wokille kaupasta. Palkka=10v€

______________________________________________________________

Merkit:
______________________________________________________________

Palkinnot ja saavutukset:

  •  

______________________________________________________________

Tavarat:

Omat:-

Wokin:-

Nevin:-

Nevin hoitoviekku

Wokin hoitoviekku  [ Kirjoita ]

Nimi: Veera

16.09.2013 21:45
Heips! Olisin menossa Espanjaan perheeni kesken 27.9-7.10 eli tarvisin silloin lomaa. Rupean kyllä kirjoittelemaan ahkerasti pian. On ollut vähän kiireitä, toivottavasti ymmärrät. ~Veera

Vastaus:

Loma sopii hyvin, kun nyt itsekin pääsen käymään täällä harvemmin:)

Nimi: Veera

24.08.2013 20:08
Aamulla herätyskelloni soi kello kahdeksan. Pomppasin ylös sängystäni niin, että tyynyni lensi yöpäydälleni ja tiputti vesilasin. Lasi tipahti maahan ja särkyi. Vesi levisi ympäri lattiaani.-Hups! minä kiljahdin. Äiti juoksi yläkertaan ja huusi- mitä sinä mekastat tähän aikaan lauantai aamuna? Ja mikä siivo! Haeppas nyt harja ja luutu. -No joo,joo, minä vastasin.
-Nyt heti,Veera, äiti komensi. Juoksin alakertaan ja nappasin harjan ja luutun. Juoksin takaisin yläkertaan ja siivosin sotkuni. Yhtäkkiä kuului kauhea itku. -No niin, Veera herätit Mintun. Siinä meni minun uneni, äiti valitti. Olin vain hiljaa. Äiti juoksi alakertaan Mintun luo(Minttu on 1vuotias pikkusiskoni). Puin tallivaatteet päälleni ja huusin:-menen tallille ja syön aamupalan siellä. -ok, äiti huusi perääni. Hyppäsin pyörän penkille ja kurvasin tallille. Jätin pyörän pyörätelineelle ja kävelin sisälle talliin. Kävelin Rosen toimistoon. Hei, Rose! huudahdin. Hei! öö.. Olet varmaan Veera? Rose kysyi. -Joo olen, vastasin ja hymyilin. Missä Wokki on? kysyin. Lähdimme kävelemään tallikäytävää pitkin. -Wokki onkin aikamoinen hurmuri. Se on kars... Rose löi käden otsalleen.-Voi ei! Kuka on jättänyt karsinan oven huonosti kiinni? Wokki on karannut, Rose sanoi. Lähdimme etsimään Wokkia. Rose vihelteli ja huusi Wokkia. Yhtäkkiä kuului hirnuntaa.Wokki oli laitumella. Joku tallitytöistä vihelteli ja Heilutteli riimunnarua.-mitä te karjutte? Vein Wokin laitumelle, kuten käskit,Rose, tyttö sanoi.-Voi niin taisin sanoa, Rose sanoi. -No joka tapauksesssa, tässä on Wokki. Minä lähden jatkamaan töitäni, sinä varmaan pärjäät Veera? Voi taluttaa tai juoksuttaa vähän Wokkia. -Joo pärjään, sanoin. Rose ja tyttö lähtivät tallille. -Wow, mikä komistus olet, Wokki, sanoin. Wokki hirnahti aivan kuin vastaukseksi. Lähdin tallille hakemaan riimunnarua. Avasin portin ja Wokki laukkasi luokseni. -Voi miten suloinen oletkaan, höpisin Wokille. Nappasin Wokin ja lähdin taluttamaan sitä tallille. Wokki huomasi kauniin tamman ja yritti rynnistää sen luo. Sain sen kuitenkin houkuteltua talliin. Sidoin Wokin vetosolmulla kiinni karsinaan ja lähdin hakemaan Wokin harjoja. -Tässähänne ovatkin, sanoin ja otin harjalaatikon käteeni. Kävelin sisälle Wokin karsinaan ja harjailin sitä. -Sinähän olet aika kiltti tapaus, totesin sille. Vein harjat takaisin ja irrotin Wokin karsinan ovesta. -Käydäänkö vähän juoksemassa?, kysyin siltä. Wokki hörisi.-Selvä, sitten lähdetään, sanoin. Talutin Wokin maneesiin ja kävelin sen kanssa jonkin aikaa. Se meni aika hyvin. Sitten kokeilin vähän ravia, sekin meni hyvin, mutta laukkaa en vielä viitsinyt kokeilla. Talutin Wokin takaisin laitumelle ja päästin sen vapaaksi. Wokki hyppäsi pari pukkia ja rupesi piehtaroimaan. -Voi sinua höpönassuani, juttelin sille. Se liikutteli korviaan ja hörisi vähän. Jätin Wokin laitumelle heinää syömään ja lähdin tallille. Kysyin Roselta Voisinko putsata Wokin karsinan. -No tietenkin voit, Rose vastasi. Otin kottikärryt ja talikon ja nostelin kikkareet ja märät heinät kottikärryihin. Kävin kippaamassa kottikärryt lantalaan ja vein ne ja talikon paikoilleen. Sitten lakaisin vielä tallikäytävänkin. Kävin hyvästelemässä Wokin ja lähdin kotiin. Loppu, Toivottavasti pidit ja sori jos oli kirjoitusvirheitä=)

Vastaus:

Se oli hieno tarina eikä kirjoitusvirheitäkään löytynyt ainakaan sellaisia, että sanasta ei saisi selvää. Maneesissa talutusta olisi tietenkin voinut kuvailla enemmän, mutta siihen on kylläkin aika vaikea keksiä jotakin lisää. Annan sinulle 10v€ enemmän karsinan siivouksesta, mutta käytävän lakaisusta en voi antaa lisäpalkkaa, koska lisätöistä saa palkkaa vain yhdestä päivässä. Annan sinulle koko tarinasta 30v€+10v€=40v€ Ja myös 2pistettä
~Rose

Ulkan Copyt: deadmarshes
©2019 Virtuaalitalli - suntuubi.com