Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli muuttaa uuteen osoitteeseen. Suurin osa hevosista on myynnissä, joten rohkeasti kyselemään viekussa :) (Kaikista en kuitenkaan luovu) Lisää hevosia myyntiin 25.12.2013 hae äkkiä omasi!

Eleanor Kishi

Eleanor on 14 vuotias puhelias tyttö, mutta joskus liika puhuminen saattaa johtaa hankaluuksiin. Eleanor rakastaa hevosia silmittömästi ja hän on ratsastanut neljä ja puoli vuotta.
 

Hoito hevoset: Dependable "Deppe" Just A Dream "Deru"

Tili: 20v€

Pisteet: 0 pistettä

Aloittanut hoitamisen: 24.8.2013

Hoitanut viimeksi: 24.8.2013

Mielipide: Lomalla 20.10. saakka

_________________________________________________

Merkit:

_________________________________________________

Palkinnot ja saavutukset:

  •  

_________________________________________________

Tavarat:

Omat:-

Derun:-

Depen:-

Derun hoitoviekku

Depen hoitoviekku  [ Kirjoita ]

Nimi: Eleanor

06.10.2013 19:40
Lopetan hoitamisen 8< Niin paljo koulu kiireiiiiiittäää :D

Vastaus:

Minullakin on ollut paljon kiireitä ja talli muuttaa, mutta olet kuitenkin aina tervetullut uudelle tallille hoitamaan :)
~Rose

Nimi: Johanna

10.09.2013 12:59
sori saisinko jtn vapaata ku koulun kans kiireitä ? :)

Vastaus:

Kyllä saat lomaa 20.10.2013 saakka :D Toivottavasti palaat taas pian hoitamaan :)

Nimi: Eleanor

24.08.2013 18:54
Aamulla heräsin kun pikkuveljeni Lou hyppäsi sängylle kiljumaan. Nousin ylös ja samalla lätkäisin häntä vahingossa naamaan. Siitä seurasi kamala kirkuminen ja itkeminen. Äitini Amy juoksi paikalle ja luuli että jotain vakaempaakin olisi sattunut . Selitin äidille että olin noussut hänen kiljuntaan ja hän oli tippunut sängyltä . Mutta se ei mennyt enään läpi . Olen sanonut niin joka aamu. Tai no melkein joka aamu. Halasin Louta ja annoin suukon hänen poskelle. Sitten vaihdoin hänen Pöllö pyjamansa arki vaatteisiin. Lou oli neljävuotias ja aika tyttömäinen. Hän pitää pinkistä ja hän tykkää hevosista ja joskus tulee tallille mukaani hoitamaan Deppeä koska Derua hän ei uskalla koska se on niin kooorkea. Kello löi yhdeksän. Otin omenamehua jääkaapista ja leivän jonka päällä oli kinkkua ja kurkkua. Söin ne ja selasin uutta Villivarsa lehte joka oli tullut edeltävänäpäivänä. Avasin tv:een ja selailin ohjelmia kun katsoin päivämäärän kiljahdin - APUA! Tänään on torstai 8 päivä elokuuta ensinmäinen hoitopäiväni!! Hyppäsin ylös pehmestä tv tuolista . Juoksin yläkertaan ja otin pinkit ratsastushousuni ja kypärän ja kaikki muut varusteet. Sitten puin ne päälleni kiireessä. Laitoin ratsastuskypäräni päähän koska en jaksanut ottaa erillistä kypärää mukaan. Ryntäsin lilalle jopolleni ja hyppäsin satulaan. Lähdin polkupyöräilemään tallille päin. Kiihdytin entistä enemmän vauhtia kun mietin jos myöhästyisin talllilta ja tunnilta. Se olisi noloa ekaksi tunniksi! Pikkuveljeni piti pyöräillä lujaa vierelläni jos hän aikoi pysyä vauhdissa mukana. Kun kaahasimme tallin pihaan kura vain lensi. Heitimme pyörät pusikkoon ja kävelimme tallille sisään. Eikä mitään hidasta vaan hölkkää. Jatkuu joskus en jaksa kirjoittaa nyt mitään koska huomenna meen tallille :))

Vastaus:

Selvä, arvioin jatko-osaan :)
~Rose

Ulkan Copyt: deadmarshes
©2019 Virtuaalitalli - suntuubi.com