Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli muuttaa uuteen osoitteeseen. Suurin osa hevosista on myynnissä, joten rohkeasti kyselemään viekussa :) (Kaikista en kuitenkaan luovu) Lisää hevosia myyntiin 25.12.2013 hae äkkiä omasi!

Toiminta

______________________________________________________________

Hoitotoiminta

Virtuaalitalli SunSetHorsen tärkein toiminta on hoitajat. Hoitajat liikuttavat hoidokkinsa ja valmentautuvat niiden kanssa tuleviin kisoihin. Hoitajien tulee olla aktiivisia ja oikeinkirjoitus täytyy olla vähän hallinnassa. Olisi toivottavaa että hoitajat osallistuisivat kilpailuihin ja muihin tapahtumiin, mutta koskaan ei ole kuitenkaan pakko. Hevosilla on tietty taso ja sitä ei voi niin vain ylittää joten ei mennä hyppimään mitään 2m heti alkuun! Hoitajat kirjottavat vähintään 2 tarinaa kuukaudessa ja siten todistavat aktiivisuutensa. Rahoilla voi ostaa jotakin kivaa kaupasta (Mestyn varusteesta tai eguestrian PRO:sta) ja ansaituilla pisteillä voi hankkia töitä. Lisää hoitajista hoitajat sivustolla.

_________________________________________________

Tallipaikat

Tallille voi tuoda oman hevosensa jos sitoutuu hoitamaan sitä ja maksamaan tarvittavan vuokran. Hevoselle voi ottaa hoitajan jonka avulla se saa liikutusta ja lisähoitoa. Yksityishevosten omistajatkin voivat ostaa kaupasta jotakin kivaa itselleen ja hevoselleen. Tallipaikkoja on rajoitetusti ja jos tallissa on täyttä niin siirtyy hevonen ja omistaja jonoon. Yksityishevosten omistajien velvollisuuksista lisää hoitajat osiossa.

_________________________________________________

Kilpailut & valmennukset

Tallilla järjestetään säännöllisesti kilpailuja, joihin yleensä kaikki ovat tervetulleita. Joskus tosin kilpailut ovat pelkille tämän tallin hoitajille ja yksityishevosten omistajille. Kilpailu lajeja ovat mm. estehyppy, kouluratsastus, maastoesteet ja matkaratsastus, mutta tallilla ja sen ympäristössä saatetaan järjestää vaikkapa ratsastus-suunnistus kisoja tai muita hauskoja juttuja, joihin otetaan rajattomasti osallistujia. Tulokset kilpailuissa arpoo tulisielu/virtuaalisia.

Yritämme myös pitää mahdollisimman paljon erilaisia valmennuksia ja kursseja tallilla. Valmennuksiin kaikki ovat tervettulleita ja se maksaa yleensä 30-70v€. Tosin joskus pidämme myös täysin ilmaisia valmennuksia ja kursseja. Kurssien hinnat riippuvat aiheesta ne maksavat noin 20-80v€. Valmennuksesta kirjoitan aina kommentteja jokaista ratsukkoa kohden

_________________________________________________

Tunnit & leirit

Tallillamme pidetään myös valmennusmuotoisia tunteja joiden aiheet vaihtelevat. Tunneille otetaan osallistujia 1-7 tai voi myös halutessa varata yksityistunnin. Tavallisia tunteja pidetään maanantaista perjantaihin viiden ja yhdeksän välillä ja viikonloppuisin pidetään yksityistunteja. Tunneille voi myös tulla irtotuntien lisäksi vakkarituntilaiseksi eli osallistuu tunnille vaikka joka maanantai samaan aikaan. Jokaisesta tunnista minä kirjoitan mitä siellä tehdään ja tunti "maksetaan" kirjoittamalla tarina joka perustuu kirjoittamaani. Tunteja voivat olla este-, koulu-, maastoeste- ja maastoratsastustunnit. Tunneille pääsevät myös hoitajien lisäksi ulkopuoliset omilla- tai tallimme hevosilla tai jopa omilla hoitohevosillaan. (Tarina tunnista pitää kirjoittaa enintään kolmen päivän sisällä!)

Kesäisin tallilla järjestetään leirejä, jotka kestävät 3-5 päivää leiristä riippuen. Leireillä ratsastetaan n. 2-3h päivässä ja jokainen saa oman leiri hoitsun. Leirin aikana kirjoitetaan tapahtumia ja kohokohtia leirikirjaan, josta sitten kokoan kivan tarinan koko leiristä.

Ulkan Copyt: deadmarshes
©2019 Virtuaalitalli - suntuubi.com