Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli muuttaa uuteen osoitteeseen. Suurin osa hevosista on myynnissä, joten rohkeasti kyselemään viekussa :) (Kaikista en kuitenkaan luovu) Lisää hevosia myyntiin 25.12.2013 hae äkkiä omasi!

Ilmoitustaulu

______________________________________________________________

13.9.

Pari uutta hevosta tullut ja pari hevosta lähdössä. Tänään tein uusien hevosten sivuja ja päivittelin sivuja muutenkin. Uudet hevoset: Ella, Lore, Valent (sivu kesken), Ana (sivu kesken), Bessi (sivu kesken) ja vielä uusi Fanta kun toinen lähtee. Juu mutta siis nyt asiaan eli nyt hoitajat voivat alkaa piirtää ja ottamaan kuvia mm. maisemista, hevosista yms. Hoitajat voivat tehdä itselleen photobuckettiin käyttäjän ja ladata kuvat sinne. Sitten kuvien linkkejä voi laittaa hoitotarinoihin ja niistä saa myös lisä rahaa. Tietenkään tuo ei ole pakollista mutta suositeltavaa eikä tallista nyt kuitenkaan muutu mikään piirrostalli, jossa hevosetkin piirretään.

5.9.

Hoitajilta kaipailisin aktiivisuutta etten joudu erottamaan ketään! (Uusia hevosia tulossa ja myyntiin hevosia menossa Ps. Jos haluat ostaa jonkun hevosista vaikka se ei olisi myynnissä, niin voit kysyä sitä viekussa ja harkitsen asiaa!)

31.8.

Vaihdoin sivujeni ulkoasun, mutta siinä samassa mm. esittely sivu, hevosten sivut ja kuvat kärsivät, niin yritän muokata ne entiselleen mahdollisimman pian. Lisäksi toivoisin hoitajilta aktiivisuutta lisää!!

27.8.

Kisasivua päivitelty ja koiria hankittu nyt enää lopujenkin koirien sivut valmiiksi, niin voin julkaista ne. Pari uutta hoitajaa myös lisää.

24.8.
Jouduin siirtämään avajaiskisoja noin viikon eteenpäin, koska uskon että en saa niitä järjestettyä niin aikaisin! :( Talliin tuli tänään vihdoin ja viimein kaksi hoitajaa ja sen myötä neljä hevosta saivat hyvät hoitajat.

19.8.
Hoitajista ei ole kuulunut mitään, joten poistan tämänhetkiset hoitajat, mutta jos kuitenkin joku takaisin niin pääsee ilman mitään ehtoja. Poistan myös kaikki hoitajakyselyt niin niitä on sitten myöhemmin helpompi katsella!

17.8.
Poistin kaikki veistit vieraskirjasta, koska niihin on sitten helpompi vastailla ja toisten tallien kilpailuihinkin alamme osallistua. Tein myös mainosviekun, jonne saa mainostaa omia sivuja.

16.8.
Talli on taas auki ja hevosetkin ovat jo alkaneet töihin. Tunteja ja valmennuksia aletaan pitämään 19.8. lähtien ja avajaiskilpailut pidetään 1.9. Niistä ilmoittelen myöhemmin lisää.

15.8.
Talli on nyt täysin valmis, mutta lisäyksiä ja paranteluja sivuille saattaa tulla vielä!

Ulkan Copyt: deadmarshes
©2019 Virtuaalitalli - suntuubi.com